Historisk arkiv

Journaliststipend i forbindelse med utviklingsministerens reise til Nepal 1.-6. mai

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Utviklingsminister Erik Solheim besøker Kathmandu den første uka i mai. I den forbindelse utlyser Utenriksdepartementet inntil tre pressestipend à kroner 15.000 for journalister som ønsker å delta på reisen. (26.04.06)

Journaliststipend i forbindelse med utviklingsministerens reise til Nepal 1.-6. mai

Utviklingsminister Erik Solheim besøker Kathmandu i neste uke. Formålet med reisen er å understreke at Norge ønsker et positivt samarbeid med den nye regjeringen i Nepal.

Norge innledet i vinter en dialog om norske erfaringer fra arbeid med fredsbygging i andre land. Denne vil bli videreført og om ønskelig trappet opp. Norge er ikke bedt om å ta og har heller ingen meklerrolle i Nepal. Nepal har vært hovedsamarbeidsland for Norge siden 1996, og Norge er åpne for å øke dette samarbeidet.

I den forbindelse utlyser Utenriksdepartementet inntil tre pressestipend à kroner 15.000,- for journalister som ønsker å delta på reisen.

Søknaden bør inneholde en utfyllende plan for reisen, inkludert temavalg og publiseringskanaler. Det skal ikke fylles ut søknadsskjema.

Det vil bli avkrevd rapport fra reportasjereisen, regnskap med vedlagte kvitteringer samt kopi av skriftlig publisert materiale.

Søknaden sendes til:

Utenriksdepartementet
Seksjon for informasjon og presse v/ Herman Baskår
Postboks 8114 Dep.
0032 OSLO
E-postadresse: heba@mfa.no

OBS! Søknadsfrist: 27. april 2006