Historisk arkiv

Konsultasjonsmøte om Schengen-avtalen

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Som ledd i en bredere gjennomgang av erfaringene med tilknytningen til Schengen-avtalen ønskes innspill fra andre samfunnsaktører. I den forbindelse er nærmere 60 organisasjoner invitert til møte i Utenriksdepartementet, 24. april kl. 15.00 – 17.00. Møtet er åpent for pressen. (24.04.06)

Priv. til red

Dato: 24.04.06

Konsultasjonsmøte om Schengen-avtalen

I Soria Moria-erklæringen varslet regjeringen en gjennomgang av erfaringene med tilknytningen til Schengen-avtalen. Arbeidet med en slik gjennomgang er påbegynt i de berørte departementer, som er Utenriksdepartementet, Arbeids- og inkluderingsdepartementet og Justisdepartementet med underliggende etater.

Som ledd i en slik bredere gjennomgang av erfaringene med tilknytningen til Schengen-avtalen ønskes også innspill fra andre samfunnsaktører. I den forbindelse er nærmere 60 organisasjoner invitert til møte i Utenriksdepartementet, 24. april 2006 kl. 15.00 – 17.00, for å diskutere spørsmål knyttet til Schengen-avtalen.

Møtet er åpent for pressen og finner sted i Utenriksdepartementets store møtesal i 5. etasje i Nordkvartalet, 7. juniplass 1.

Møtet vil bli ledet av statssekretær Liv Monica Bargem Stubholt. Representanter for Justisdepartementet og Arbeids- og inkluderingsdepartementet vil også være til stede.

Pressekontakt: Frode Overland Andersen, mob.: 48 04 51 22