Historisk arkiv

Om lag 50 nordmenn ut av Sør-Libanon

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

- Jeg er glad og lettet over at det har vært mulig å hente ut såpass mange sett i lys av en veldig vanskelig sikkerhetssituasjon. Det er fortsatt mange nordmenn igjen i Sør-Libanon som befinner seg i en stadig vanskeligere situasjon. Vi vurderer alle muligheter i anstrengelsene for å bringe også disse i sikkerhet selv om sikkerhetssituasjonen begrenser handlingsrommet, sier Utenriksminister Jonas Gahr Støre. (19.07.06)

Pressemelding

Nr.: 97/06
Dato: 19.07.06

Om lag 50 nordmenn ut av Sør-Libanon

Norske myndigheter har i kveld lyktes å bringe om lag femti nordmenn ut av Sør-Libanon til Beirut. Transporten ble gjort i nært samarbeid med andre nordiske land i busser fra Saida til Beirut.

- Jeg er glad og lettet over at det har vært mulig å hente ut såpass mange sett i lys av en veldig vanskelig sikkerhetssituasjon. Det er fortsatt mange nordmenn igjen i Sør-Libanon som befinner seg i en stadig vanskeligere situasjon. Vi vurderer alle muligheter i anstrengelsene for å bringe også disse i sikkerhet selv om sikkerhetssituasjonen begrenser handlingsrommet, sier Utenriksminister Jonas Gahr Støre.