Historisk arkiv

Lanseringsmøte for norsk-polsk partnerskapsforum

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Statssekretær Raymond Johansen i Utenriksdepartementet åpner det første møtet i norsk-polsk partnerskapsforum - en arena hvor norske institusjoner får førstehåndsinformasjon om status for arbeidet med EØS-midlene i Polen - mandag 8. januar.

Priv. til red.

Nr.: Unr./07
Dato: 05.01.07

Lanseringsmøte for norsk-polsk partnerskapsforum

Statssekretær Raymond Johansen i Utenriksdepartementet åpner det første møtet i norsk-polsk partnerskapsforum mandag 8. januar 2007 i Oslo.

Formålet med forumet er å etablere en arena hvor norske institusjoner får førstehåndsinformasjon om status for arbeidet med EØS-midlene i Polen og kan utveksle erfaringer med hverandre. Polen mottar nær halvparten av EØS-midlene – over fire milliarder kroner – i perioden 2004-2009.

Fire norske institusjoner forteller om sine erfaringer med å etablere samarbeidsprosjekter med polske søkere. Det blir også erfaringsutveksling innenfor områdene private bedrifter og anbudsregler, frivillige organisasjoner, miljøsamarbeid og forskning.

Norsk-polsk partnerskapsforum retter seg primært mot norske institusjoner, organisasjoner og bedrifter som er interessert i samarbeid med Polen gjennom EØS-midlene. Lanseringsmøtet i Oslo arrangeres av Norges ambassade i Warszawa i samarbeid med Utenriksdepartementet.

Arrangementet holdes i Bjørvika konferansesenter, Oslo Atrium. Pressen ønskes velkommen til å være med på plenumsdelen fra 10.00 til 12.00.

Pressekontakt: Lars-Erik Hauge, mobil: 91 65 05 24.