Historisk arkiv

Invitasjon til Miljøbykonferansen 2000

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg I

Utgiver: Miljøverndepartementet

Miljøverndepartementets miljøbyprogram avsluttes med en stor konferanse i Oslo, 4.- 6. september. Programmet har hatt til hensikt å skape en mer miljøvennlig utvikling i byene. Konferansen arrangeres av Miljøverndepartementet og Oslo Kommune. (01.09.00)

Invitasjon til Miljøbykonferansen 2000

Miljøbyprogrammet i regi av Miljøverndepartementet avsluttes med en stor konferanse i Oslo, 4.- 6. september. Programmet har hatt til hensikt å skape en mer miljøvennlig utvikling i byene. Konferansen arrangeres av Miljøverndepartementet og Oslo Kommune. Tre statsråder vil innlede. Oslo har deltatt i programmet gjennom bydel Gamle Oslo. De andre byene er Fredrikstad, Bergen, Tromsø og Kristiansand.

Pressekonferanse i Bankettsalen i Folkets Hus, Oslo. Mandag 4.september klokken 12:00

Miljøverndepartementet og Oslo kommune inviterer til pressekonferanse der rapporten fra hele programmet med anbefalingene til myndighetene presenteres. I tillegg vil det bli en presentasjon av Oslos arbeid og utfordringer.

Pressen inviteres også til å delta under selve konferansen. Viktige tema som drøftes er bl.a. bytransport, byboliger, fortetting og arealbruk. I tillegg til foredragene vil programmet omfatte paneldebatter mellom lokale og sentrale politikere og fagfolk, verksteder, utstillinger, kulturinnslag, vandringer i Miljøbyen Gamle Oslo og torgfest på Grønland.

Program og mer informasjon om prosjektet finner du her