Historisk arkiv

Matspesialiteter ut i butikkene

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Bondevik II

Utgiver: Landbruks- og matdepartementet

Mat: Nå skal forbrukerne bli enda bedre kjent med norske matspesialiteter. Under temaet "Matglede og smaksopplevelser" skal fire Spesialitet-merkede produkter ut i butikkene før påske. (11.03.2005)

Matspesialiteter ut i butikkene

 

Mat: Nå skal forbrukerne bli enda bedre kjent med norske matspesialiteter. Under temaet "Matglede og smaksopplevelser" skal fire Spesialitet-merkede produkter ut i butikkene før påske.

Mat med særpreg
Spesialitet-merket honning fra Honningcentralen, kalkunfilet fra Prior, filet av rein fra Varanger Vilt og kreklingsirup fra Reisamat er de fire produktene som handlende i Ultra-butikkene skal få bli bedre kjent med i uka før påske. Demonstrasjonene og profileringen er et samarbeidsprosjekt mellom Matmerk, merkebrukerbedriftene og Ultra-kjeden. Matmerk og Ultra har inngått en avtale for 2005 som skal fremme markedsføring og salg av produkter som er godkjent av Matmerk.

Mat, Foto: Tom Haga
Matspesialitet: Filet av rein fra Varanger Vilt er en av de norske matspesialitetene forbrukerne nå skal bli bedre kjent med. Matmerk og Ultra samarbeider om markedsføring og salg av produkter som er godkjent av Matmerk.
Foto: Tom Haga