Historisk arkiv

Tilskudd til informasjon om europeisk samarbeid

Historisk arkiv

Publisert under: Regjeringen Stoltenberg II

Utgiver: Utenriksdepartementet

Utenriksdepartementet utlyser hvert år midler til informasjon om europeisk samarbeid for frivillige organisasjoner og ikke-kommersielle aktører. Fristen for å søke om tilskudd for 2008 er 18. januar 2008.

Utenriksdepartementet utlyser hvert år midler til informasjon om europeisk samarbeid for frivillige organisasjoner og ikke-kommersielle aktører. Fristen for å søke om tilskudd for 2008 er 18. januar 2008.

Som et ledd i Regjeringens aktive politikk overfor Europa har departementet som mål å stimulere til en informert debatt om sentrale europaspørsmål. Det er også et mål å oppmuntre ikke-offentlige aktører til nettverksbygging i Europa.

Tilskuddsordningen gir støtte til informasjonstiltak, slik som arrangering av kurs og seminarer, produksjon av informasjonsmateriell etc. i Norge. Videre kan det gis støtte til reisevirksomhet i forbindelse med deltagelse i nettverksbygging med andre europeiske aktører og arbeid med saksfelt der Norge samarbeider med EU. Det er i utgangspunktet avsatt NOK 5,287 mill. til denne ordningen for 2008. Se for øvrig retningslinjer og søknadsskjema for tilskuddsordningen under.

Ved spørsmål kontaktes UD, Europapolitisk seksjon, på tlf. 22 24 39 38

Søknadsfrist: 18. januar 2008

 

Søknadsskjema (PDF)

Søknadsskjema (Word)

Retningslinjer for tilskudd til informasjonstiltak i 2008